Referenties

Dhr de Jager verdiept zich grondig in de levensloop van de beoogde ontvanger van de onderscheiding, en beschouwt het als een erezaak dat een verdiende decoratie ook echt zal worden uitgereikt. Zijn inzet en vasthoudendheid gedurende de stroperige procedure is welhaast een garantie voor resultaat.

Aanvankelijk was ik onzeker of hulp echt nodig zou zijn bij het aanvragen van een lintje, maar zonder de heer De Jager hadden wij al in een vroeg stadium ontmoedigd de procedure gestaakt. Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn bemiddeling en het uit handen nemen van veel administratief werk.

Mijnheer De Jagers werkwijze is discreet en aangenaam. Wij zijn hem zeer dankbaar voor het regelen van de Koninklijke Onderscheiding.

Adriaan, Voorburg


"Toen ik bedacht dat ik voor mijn man wilde kijken of hij een lintje zou kunnen verdienen, schakelde ik vanaf het begin Gerard de Jager in. Hij heeft me veel werk uit handen genomen en wist op innemende maar toch vasthoudende wijze de hele procedure door te lopen. Na wat over en weer getelefoneer hebben we elkaar ontmoet en ook een prachtige locatie bekeken waar de feestelijkheden konden plaatshebben. Ik had direct een groot vertrouwen in hem, ondanks dat het een zeer langdurige kwestie bleek. Maar het resultaat was het meer dan waard; hij werd zelfs ge-upgrade naar het ridderschap wat ik zeker niet had verwacht tevoren. Al met al ben ik ontzettend blij met de diensten van de heer de Jager. Zonder hem had ik het waarschijnlijk heel snel opgegeven. Mijn man glundert nog steeds en het is een onvergetelijke dag geworden. Ik ben hem heel erg dankbaar en kan hem van harte aanbevelen om dit traject te verzorgen."

Louise uit Monnickendam


"Gerard heeft met heel veel kennis van zaken en zijn grote relatie netwerk mij enorm geholpen om een verhoging van de koninklijke onderscheiding gehonoreerd te krijgen. Altijd gaf hij goede en juiste informatie bij de begeleiding van de ondersteuningsbrieven. Zelfs toen het verzoek bij de Provincie op een bezwaar stuitte is hij er weer vol tegen aan gegaan. Nieuwe aanvullende argumentatie is er aangeleverd en uiteindelijk kwam de goedkeuring af. Dat is zeker de verdienste van Gerard. Bedankt."

Bergen, Henk


"Het kwam als een complete verrassing. Nu, in de coronatijd leef je bij de dag, zoekt troost bij elkaar en in de natuur. Te weinig in de kunst, want de zaken zijn dicht en dan klinkt er ineens vanuit de gang: "De burgemeester staat in de gang". 'Ja, dat zal wel, er staat een paard in de gang', mompel ik voor me heen. Maar daar staat ineens een vreemde man met een ambtsketen om in onze zitkamer. Ik had het nog steeds niet door totdat hij de prachtige foedraal te voordschijn haalde met daarin de Onderscheiding tot Ridder in de Orde Oranje Nassau. Een upgrading, want ik was wel gewoon lid en vond dat al prachtig, maar mijn man meende dat ik best Ridder kon worden.

Via de site van Gerard wist hij de weg te vinden om mensen opnieuw over mij te laten getuigen en dat hebben ze heel goed gedaan. Het bijzondere aan deze middag was dat niet de burgemeester, maar mijn eigen man de versierselen mocht opspelden. De burgemeester mocht mij immers niet 'aanraken'. Maar omdat hij voor deze upgrading had gezorgd was het extra bijzonder en eigenlijk ook heel passend dat juist hij mij dat prachtige ereteken mocht opspelden. Wilt u dus in uw omgeving iemand verrassen met een Lintje: Gerard kent de weg en houdt alles geheim en: succes verzekerd."

Bergen, Eveline