Referenties

Dhr de Jager verdiept zich grondig in de levensloop van de beoogde ontvanger van de onderscheiding, en beschouwt het als een erezaak dat een verdiende decoratie ook echt zal worden uitgereikt. Zijn inzet en vasthoudendheid gedurende de stroperige procedure is welhaast een garantie voor resultaat.

Aanvankelijk was ik onzeker of hulp echt nodig zou zijn bij het aanvragen van een lintje, maar zonder de heer De Jager hadden wij al in een vroeg stadium ontmoedigd de procedure gestaakt. Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn bemiddeling en het uit handen nemen van veel administratief werk.

Mijnheer De Jagers werkwijze is discreet en aangenaam. Wij zijn hem zeer dankbaar voor het regelen van de Koninklijke Onderscheiding.

Adriaan, Voorburg


"Toen ik bedacht dat ik voor mijn man wilde kijken of hij een lintje zou kunnen verdienen, schakelde ik vanaf het begin Gerard de Jager in. Hij heeft me veel werk uit handen genomen en wist op innemende maar toch vasthoudende wijze de hele procedure door te lopen. Na wat over en weer getelefoneer hebben we elkaar ontmoet en ook een prachtige locatie bekeken waar de feestelijkheden konden plaatshebben. Ik had direct een groot vertrouwen in hem, ondanks dat het een zeer langdurige kwestie bleek. Maar het resultaat was het meer dan waard; hij werd zelfs ge-upgrade naar het ridderschap wat ik zeker niet had verwacht tevoren. Al met al ben ik ontzettend blij met de diensten van de heer de Jager. Zonder hem had ik het waarschijnlijk heel snel opgegeven. Mijn man glundert nog steeds en het is een onvergetelijke dag geworden. Ik ben hem heel erg dankbaar en kan hem van harte aanbevelen om dit traject te verzorgen."

Louise uit Monnickendam